Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Navegador
BGG Rating
7.5
Taal
Nederlands
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
60 tot 90 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Advantage Token, Area Movement, Market, Rondel

Navegador

BGG Rating
7.5
Taal
Nederlands
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
60 tot 90 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
Normale prijs € 43,88 Speciale prijs € 32,88
Momenteel Uitverkocht
Navegador neemt je mee op een boeiende reis door het Portugese Tijdperk van Ontdekkingen in de 15e en 16e eeuw. Als speler begin je met slechts twee schepen en drie arbeiders, met als doel het vergroten van je rijkdom. De wereld ligt open om ontdekt te worden, van het contracteren van arbeiders en het aanschaffen van schepen en gebouwen, tot het zeilen over de zeeën en het vestigen van koloniën in nieuwe landen.

In de wereld van Navegador zijn verschillende landen te ontdekken. Eenmaal gezeild naar deze landen, kunnen spelers koloniën stichten. Deze koloniën bevinden zich op plaatsen waar suiker, goud en specerijen beschikbaar zijn. Deze goederen kunnen verhandeld worden op de markt om zo geld te verdienen. Geld is nodig voor het bouwen van schepen, het oprichten van gebouwen zoals fabrieken, scheepswerven en kerken, en het aantrekken van arbeiders.

Arbeiders zijn onmisbaar voor het stichten van koloniën of het verwerven van gebouwen en privileges. Deze privileges bestaan in vijf categorieën, wat de spelers aanspoort om verschillende strategieën te volgen en zo met elkaar te concurreren.

Aan het einde van het spel is de speler die het meest succesvol is in het combineren van hun privileges met hun prestaties (koloniën, fabrieken, ontdekkingen, scheepswerven en kerken) de winnaar. Navegador is een spel van strategie, ontdekking en handel, waarbij elke beslissing je dichter bij de overwinning kan brengen.
Spelmechanismen
Advantage Token, Area Movement, Market, Rondel
Designer
Mac Gerdts
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!