Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Sleeping Gods (Engels)

86.95
RVM023
op voorraad
+

Omschrijving

"Zijn dat onbekende sterren?", vroeg ze en de lucht werd plotseling donker, de sterrenbeelden vreemd en exotisch. "Dit is de Wandering Sea. De goden hebben je hier gebracht en je moet ze wekken als je terug naar huis wilt gaan."

De speler nemen de rollen aan van Kapitein Sofi Odessa en haar bemanning, die in 1929 verzeild zijn geraakt in een vreemde wereld op hun stoomship de Manticore. Om te overleven moeten jullie samenwerken, de eilanden verkennen, nieuwe karakters ontmoeten en de totems van de goden vinden om jullie weg naar huis te vinden.

Het verhaal speelt zich af over meerdere sessies, die elk zo lang kunnen duren als jullie willen. Als je wilt pauzeren, noteer je je voortgang in het reislog, waardoor je de volgende keer makkelijk verder kunt spelen. Je kunt tijdens het verhaal spelers toevoegen en laten vertrekken zoals het uitkomt. Het doel van is om veertien totems te vinden die overal in de wereld verstopt zijn. Alsof je een boek leest, voltooi je de reis in sessies van één a twee uur per keer, terwijl je nieuwe landen, verhalen en uitdagingen tegenkomt.

Het spel wordt gespeeld op de bladzijden van de atlas. Elke bladzijde geeft een stukje van de wereld weer. Als je aan de rand van de pagina komt, kun je naar een nieuwe bladzijde gaan om in dezelfde richting verder te gaan.

Het spel wordt gespeeld met een verhalenboek. Elke nieuwe locatie brengt je nieuwe avonturen, verborgen schatten en levensechte karakters. Jullie keuzes hebben invloed op de karakters en het plot van het spel en kunnen je helpen of juist hinderen bij het bereiken van jullie doel!

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
13+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
051497120917

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: