Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Bespaar 50%

Fuji Koro [TWEEDEHANDS]

Normale prijs: 64.95
32.45
U bespaart: 32.50 (50%)
GB-004-X
op voorraad

Omschrijving

De vulkaan Fuji staat op het punt uit te barsten en drie geheime tempels dreigen vol lava te lopen. De Shogun wil het kostbare erfgoed redden en stuurt zijn samoeraikrijgers op missie naar het binnenste van de vulkaan...

De spelers zijn de samoerai die op missie zijn om heilige schriftrollen en bouwtekeningen voor magische wapens te verzamelen. Ze vergaren grondstoffen en maken de best mogelijke uitrusting, maar moeten niet vergeten uit de vulkaan te vluchten voor deze volledig uitbarst. En alsof dat nog niet genoeg is, komen ze ook nog draken tegen, die ze alleen of met hulp van de andere spelers moeten verslaan.

Zodra één speler dertig punten heeft verzameld, gaat de eindfase van het spel in. Spelers hebben dan nog acht beurten om uit de vulkaan te ontsnappen. De winnaar is de speler die uit de vulkaan ontsnapt en de meest waardevolle spullen naar de Shogun brengt.

Het spel is competitief te spelen met 2 tot 6 spelers, of coöperatief met 1 tot 6 spelers.


De doos bevat lichte gebruikssporen, maar het spelmateriaal is compleet en intact.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-6
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • NL
  • EN
  • GE
  • FR
EAN Code:
5407004490755

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: