Planet Unknown - EN

Adams Apple Games

Actieprijs
€63,99
Aanbevolen prijs
€79,99
1Uit voorraad leverbaar

Planet Unknown - EN

Default Title — €63,99

    Onze planeet heeft geen hulpbronnen meer en we zijn gedwongen te verhuizen. We hebben een reeks planeten ontdekt en onze rovers gestuurd om hun omgeving te testen in de hoop op kolonisatie. Onze rovers hebben 1-6 levensvatbare kolonisatie-opties bevestigd.
     
     Planet Unknown is een competitief spel voor 1-6 spelers waarin spelers proberen de beste planeet te ontwikkelen. Elke ronde plaatst elke speler één polyomino-vormige tegel met twee hulpbronnen op zijn planeet. Elke hulpbron vertegenwoordigt de infrastructuur die nodig is om het leven op aarde te ondersteunen. Elke plaatsing van tegels is belangrijk om je planeet efficiënt te bedekken en ook om de motor van je planeet op te bouwen. Na het plaatsen van de tegel voeren spelers twee acties uit die horen bij de twee infrastructuurtypes op de tegel. Sommige tegelplaatsingen activeren "meteoren" waardoor alle planeten moeilijker te ontwikkelen zijn en voorkomen dat ze punten scoren in de rij en kolom van de meteoor.
     
     Planet Unknown innoveert op de populaire polyomino-trend door gelijktijdig, maar strategisch turn-based spelen mogelijk te maken via de Lazy S.U.S.A.N. ruimtestation in het midden van de tafel.  

    Artikelnummer:AAG1502

    Barcode:746160597225

    Vanaf 10 jaar

    1 tot 6

    Dit vind je wellicht ook leuk