Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Royal Palace

Royal Palace
Royal Palace
20,00€
Excl. BTW: 16,53€
  • Stock: 1
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 1.20 kg
  • EAN: 655132003810
Tags: Verlichting

Royal Palace is in de eerste plaats een meerderhedenspel. Elke speler heeft dienaren die hij op de juiste manier op de negen delen van het paleis plaatst. Als een speler aan de beurt is, voert hij acties uit op basis van het aantal beschikbare dienaren op elke locatie. Als hij bijvoorbeeld drie dienaren op de munt heeft, krijgt hij drie goudstukken. Als bonus krijgt de speler met de meeste dienaren op een locatie meestal een extra bonusactie.

Op sommige plaatsen kun je nieuwe bedienden toevoegen of ze van kamer naar kamer verplaatsen. Het doel is om goud en koninklijke zegels te verdienen en die te gebruiken om de hoge edelen te rekruteren die in het kasteelpark wachten. Deze laatste zullen aan het einde van het spel de belangrijkste bron van overwinningspunten zijn.

Enkele voordelen voor edellieden zijn dat je de balans kunt opmaken in de kamers van het paleis en er zijn ook kaarten met privileges, die bonussen bieden van dezelfde aard dat het ook mogelijk is om ze in de hand te houden om punten te scoren.

Product Specificaties
Spelers 2-4
Leeftijd 12+
Speelduur 60-90 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren