Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Planes

Planes
Planes
39,00€
Excl. BTW: 32,23€
  • Stock: 1
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 0.93 kg
  • EAN: 729220058164

De bagage is gepakt en je hebt de tickets in de zak. Alles is klaar voor de grote reis, maar nu moet je je haasten naar het vliegveld! Zal je op tijd aankomen of mis je je vlucht door de drukte in de terminal?

De spelers proberen hun groep passagiers door de terminal te laten navigeren en zo snel mogelijk in hun vliegtuig te krijgen. Dit wordt gedaan volgens een mancala-achtig principe, maar je kunt ook actiekaarten spelen om ze op andere wijze te laten bewegen of het moeilijker te maken om de passagiers van de tegenstander hun vliegtuig te laten bereiken.

Als je jouw passagiers in jouw vliegtuig krijgt, dan scoor je daarvoor punten. Daarnaast kun je speciale doelkaarten uitspelen om meer punten te verdienen als je aan de voorwaarden voldoet.

Het spel eindigt zodra iemand al zijn passagiers in zijn vliegtuig heeft gekregen of als er in totaal voldoende passagiers in de vliegtuigen zitten. De speler met de meeste punten is dan de winnaar. Je kunt het direct opnieuw proberen op de andere kant van het speelbord en je kunt elk speelbord ook aanpassen door de vliegtuigen op een andere plaats te leggen of de terminal anders in te delen.

Product Specificaties
Spelers 2-4
Leeftijd 14+
Speelduur 30 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren