Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

CO2 - Second Chance

CO2 - Second Chance
Uitverkocht
CO2 - Second Chance
87,00€
Excl. BTW: 71,90€
  • Stock: Uitverkocht
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 2.90 kg
  • EAN: 653341724908

In het spel CO2, is elke speler de CEO van een energiebedrijf die tegemoet komt aan de vraag van de lokale regering voor nieuwe, groene centrales. Het doel is de vervuiling te minderen, terwijl je tegemoet komt aan de stijgende vraag naar energie - en natuurlijk moet jij hier je voordeel uithalen. Je zal voldoende expertise, geld en grondstoffen nodig hebben om je centrales te bouwen. Energieconventies zullen de wereldwijde bewustwording van het probleem vergroten en je deelt een beetje van je expertise, maar leert enorm veel van anderen.

In CO2, start elke regio met een aantal Carbon Emissions Permits (CEPs) ter beschikking. Deze CEP worden toegekend door de VN en ze moeten gespendeerd worden wanneer de regio een centrale neerplant voor een project of om een fossiele brandstoffencentrale te bouwen. CEP's kunnen gekocht en verkocht worden op de markt, en de prijzen zullen fluctueren tijdens het spel. Je zal proberen om de controle over de CEP's te krijgen.

Geld, CEP's, groene energiecentrale die je hebt gebouwd, doelen van de VN die je hebt bereikt, verwezenlijkte doelen van het bedrijf en expertise die je verworven hebt zullen je overwinningspunten geven, die staan voor de reputatie van je bedrijf. De speler met de beste reputatie wint het spel.

Product Specificaties
Spelers 1-4
Leeftijd 14+
Speelduur 120 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren