Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Alchemists

Alchemists
Alchemists
46,00€
Excl. BTW: 38,02€
  • Stock: 1
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 2.38 kg
  • EAN: 8594156310271
Tags: Deductie , Fantasie

Nu heb je een mooie toverdrank bij elkaar gemixt, maar je hebt nog geen idee wat het doet! Probeer je het zelf of is dat volgens jou meer iets waar je studenten voor rondlopen.

De spelers mixen drankjes door verschillende ingrediënten te combineren. Soms komt daar iets moois uit, maar het kan ook net zo goed vergif worden. Aan jou de zware taak om te ontdekken welk ingrediënt welk effect heeft.

Je kunt testen wat een combinatie van ingrediënten doet door het drankje op jezelf of je studenten te testen. Dit doe je door de ingrediënten te scannen met een app en dan te kijken wat het resultaat is.

Lijkt simpel? Dat valt tegen, want je moet ook geld verdienen om je onderzoek voort te kunnen zetten en er wordt van je verwacht dat je theorieën publiceert over de eigenschappen van de ingrediënten. Daarnaast zullen de andere spelers jouw theorieën proberen te ontkrachten om zelf hogerop te komen.

De speler die het beste de ingrediënten weet te ontleden, zal het meeste respect verdienen van zijn mede-wetenschappers.

Product Specificaties
Spelers 2-4
Leeftijd 13+
Speelduur 120 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren