Azul NL/FR - EN

Next Move Games

30-45 minuten

Actieprijs
€37,99
Aanbevolen prijs
€39,99
2Uit voorraad leverbaar

Azul NL/FR - EN

Default Title — €37,99

    Ontdek Azul: Het Tegellegspel dat je Verbeelding Aanwakkert!

    Welkom in de betoverende wereld van Azul, het meest fascinerende bordspel dat je brein zal prikkelen en je creativiteit zal aanwakkeren. Laat je meevoeren door de prachtige Portugese tegelkunst en laat je strategische geest schitteren terwijl je speelt.

    Azul dompelt je onder in de wereld van eeuwenoude tegelkunst en uitdagende beslissingen. In dit bekroonde spel ga je de strijd aan met vrienden en familie om de mooiste patronen te creëren en de meeste punten te scoren. Zal jij de titel van meester-azulejotist verdienen?

    Waarom Azul jou zal betoveren:

    1. Prachtige Tegelkunst: Azul is een visueel spektakel met schitterende tegels die de tafel tot leven brengen. Elke zet is als het plaatsen van een kunstwerk.

    2. Makkelijk te Leren, Moeilijk te Beheersen: Beginners kunnen snel aan de slag, maar echte meesterschap vergt strategisch denken en planning.

    3. Spannende Competitie: Daag je vrienden en familie uit voor epische speelsessies vol spanning, strategie en vriendschap.

    4. Eindeloze Herhaling: Geen twee spellen zijn hetzelfde. Azul biedt eindeloze variatie, waardoor het altijd fris en boeiend blijft.

    5. Bekroond Spelplezier: Azul heeft talloze prijzen gewonnen en is geliefd bij zowel beginners als doorgewinterde bordspelspelers.

    Maak je klaar om je eigen meesterwerk te creëren. Kies je patronen, plaats je tegels en domineer het speelbord. Azul wacht op jouw creativiteit en strategische finesse!

    Koop vandaag nog Azul en ervaar de magie van dit meeslepende bordspel. Of je nu een doorgewinterde speler bent of een nieuwkomer in de wereld van bordspellen, Azul belooft urenlang plezier en uitdaging. Bestel het nu en laat de Azul-revolutie beginnen!

    30-45 minuten

    Artikelnummer:PBG 40020FRNL

    Barcode:5413407050038

    Minimum leeftijd: Vanaf 8 jaar

    Spelers: 2 tot 4 spelers

    Stukjes/onderdelen:

    Materiaal:

    Dit vind je wellicht ook leuk