Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown
Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown Planet Unknown
Planet Unknown
0 Review | Review toevoegen
Onze planeet heeft geen grondstoffen meer en we zijn gedwongen te verhuizen. We hebben een reeks planeten ontdekt en onze rovers erop uitgestuurd om hun omgeving te testen in de hoop op...

Artikelnummer

ASS1502

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

746160597225

€ 94,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 4

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
Onze planeet heeft geen grondstoffen meer en we zijn gedwongen te verhuizen. We hebben een reeks planeten ontdekt en onze rovers erop uitgestuurd om hun omgeving te testen in de hoop op kolonisatie. Onze rovers hebben 1-6 levensvatbare kolonisatiemogelijkheden bevestigd.

Planet Unknown is een competitief spel voor 1-6 spelers waarin de spelers proberen de beste planeet te ontwikkelen. Elke ronde plaatst elke speler een polyomino-vormige tegel met twee hulpbronnen op zijn planeet. Elke grondstof vertegenwoordigt de infrastructuur die nodig is om het leven op de planeet te ondersteunen. Elke tegelplaatsing is belangrijk om je planeet efficiënt te dekken en ook om de motor van je planeet op te bouwen. Na het plaatsen van de tegel doen de spelers twee acties die samenhangen met de twee soorten infrastructuur op de tegel. Sommige tegelplaatsingen veroorzaken "meteoren" die de ontwikkeling van alle planeten bemoeilijken en voorkomen dat ze punten scoren in de rij en kolom van de meteoor.

Planet Unknown innoveert op de populaire polyomino trend door simultaan, maar strategisch turn-based spel mogelijk te maken via het Lazy S.U.S.A.N. ruimtestation in het midden van de tafel.

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Spel

Leeftijd
10+
Aantal spelers
1-6
Speelduur
60-90 min.
Moeilijkheid
Gemiddeld - beginner spel (10+)
Taal
Engels
Taalafhankelijk
Aantal spelers:
1 speler
2 spelers
3 spelers
4 spelers
5 spelers
6 spelers
Uitgever
Adam's Apple Games
Auteur
Ryan Lambert, Adam Rehberg
Type
Tegellegspel

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Strategie-
Tegellegspel-

Aantal spelers-

1 speler-
2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-
5 spelers-