Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Sleeping Gods

Sleeping Gods
Sleeping Gods
Bestseller
Sleeping Gods
Sleeping Gods
Sleeping Gods
92,50€
Excl. BTW: 76,45€
  • Stock: 50
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 3.72 kg
  • EAN: 051497120917

In Sleeping Gods worden jij en maximaal 3 vrienden kapitein Sofi Odessa en haar bemanning, verdwaald in een vreemde wereld in 1929 op je stoomschip, de Manticore. Je moet samenwerken om te overleven, exotische eilanden verkennen, nieuwe personages ontmoeten en op zoek gaan naar de totems van de goden, zodat je terug naar huis kunt.

Sleeping Gods is een campagnespel. Elke sessie kan zo lang duren als je zelf wilt. Als je klaar bent voor een pauze, markeer je je voortgang op een logboekblad, zodat je de volgende keer dat je speelt gemakkelijk naar dezelfde plaats in het spel kunt terugkeren. Je kunt de hele campagne alleen of met vrienden spelen. Het is gemakkelijk om spelers naar believen in en uit te wisselen. Je doel is om ten minste veertien totems te vinden die overal in de wereld verborgen zijn. Net als bij het lezen van een boek, maak je deze reis één of twee uur per keer, en ontdek je onderweg nieuwe landen, verhalen en uitdagingen.

Sleeping Gods is een atlas spel. Elke pagina van de atlas vertegenwoordigt slechts een klein deel van de wereld die je kunt verkennen. Als je de rand van een bladzijde bereikt en je wilt in dezelfde richting verder, draai je gewoon naar een nieuwe bladzijde en vaar je verder.

Sleeping Gods is een sprookjesboekspel. Elke nieuwe locatie bevat wilde avonturen, verborgen schatten en levendige personages. Je keuzes hebben invloed op de personages en het plot van het spel, en kunnen je helpen of hinderen bij het thuiskomen!

Welkom in een grote wereld. Je reis begint nu.

Product Specificaties
Spelers 2-4
Leeftijd 13+
Speelduur 1-20 uur
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren