Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods
Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods Sleeping Gods
Sleeping Gods
1 Review | Review toevoegen
"Zijn de sterren hier onbekend?" vroeg zij, en de hemel werd plotseling donker, de patronen van de sterren vreemd en exotisch. "Dit is de Zwervende Zee. De goden hebben je hier...

Artikelnummer

023RVM

Standaard levertijd

Voor 15:00 besteld, morgen in huis

EAN

0051497120917

€ 99,99
Prijs per stuk

Voorraad in onze webshop : 3

Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst
"Zijn de sterren hier onbekend?" vroeg zij, en de hemel werd plotseling donker, de patronen van de sterren vreemd en exotisch. "Dit is de Zwervende Zee. De goden hebben je hier gebracht, en je moet ze wakker maken als je naar huis wilt terugkeren."

In Sleeping Gods worden jij en maximaal 3 vrienden kapitein Sofi Odessa en haar bemanning, verdwaald in een vreemde wereld in 1929 op je stoomschip, de Manticore. Je moet samenwerken om te overleven, exotische eilanden verkennen, nieuwe personages ontmoeten en op zoek gaan naar de totems van de goden, zodat je terug naar huis kunt.

Sleeping Gods is een campagnespel. Elke sessie kan zo lang duren als je zelf wilt. Als je klaar bent voor een pauze, markeer je je voortgang op een reislogboek, zodat je de volgende keer dat je speelt gemakkelijk naar dezelfde plaats in het spel kunt terugkeren. Je kunt de hele campagne alleen of met vrienden spelen. Het is gemakkelijk om spelers naar believen in en uit te wisselen. Je doel is om ten minste veertien totems te vinden die overal in de wereld verborgen zijn. Net als bij het lezen van een boek, voltooi je deze reis één of twee uur per keer en ontdek je onderweg nieuwe landen, verhalen en uitdagingen.

Sleeping Gods is ook een atlasspel. Elke pagina van de atlas vertegenwoordigt slechts een klein deel van de wereld die je kunt verkennen. Als je de rand van een pagina bereikt en je wilt in dezelfde richting verder, dan sla je gewoon een nieuwe pagina open en vaar je verder.

Ten slotte is Sleeping Gods een spel met verhalen. Elke nieuwe locatie bevat wilde avonturen, verborgen schatten en levendige personages. Je keuzes hebben invloed op de personages en het plot van het spel, en kunnen je helpen of juist hinderen bij het thuiskomen!

Welkom in een uitgestrekte wereld. Je reis begint nu.

Sorteren op:

Review toevoegen
G Kooken - 21-11-2021 01:29

Een Geweldige adventure Game! Kost even wat moeite om de regels te leren kennen (ondanks de toturial), maar zeker niet onoverkomelijk om met het schip op reis te gaan. Queestes zijn challenging, gevechten soms erg pittig maar wel erg origineel! Spel zelf duurt lang, héél lang, maar je kan het gewoon opbergen en later gewoon verder spelen, en geloof me, je hunkert ernaar om verder de geheime wereld te ontdekken! Ook geen legacy game: er is zoveel te ontdekken dat je het spel sowieso opnieuw uit de kast haalt voor een tweede campaign. Wel niet aan te raden voor mensen met keuzestress: je moet immers veel keuzes maken en die leiden niet altijd naar een positieve uitkomst ;). Zeker een aanrader!

Taal-

Engels-
Taalafhankelijk-

Type spel-

Coöperatief-
Thematisch-

Aantal spelers-

2 spelers-
3 spelers-
4 spelers-