Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

City of Remnants

City of Remnants
Uitverkocht
City of Remnants
55,00€
Excl. BTW: 45,45€
  • Stock: Uitverkocht
  • Taal: EN
  • Gewicht: 1.75 kg


Spelers: 2 tot 4
Leeftijd: 13+
Duur: 60 tot 90 min


De stad Gatorum is een gevangenis en werkkamp van de buitenaardse Yugai voor de overlevenden van hun invasies. Bendes bevolken deze rottende stad en ze proberen allemaal de macht te grijpen.

De spelers nemen het leiderschap op zich van één van de vele bendes die de stad bevolken. De bendes hebben allemaal unieke kwaliteiten en motivaties en zullen dus totaal anders spelen.

Je probeert bendeleden te vergaren en wapens te verzamelen op de zwarte markt om jouw bende de sterkste te maken. Daarbij moet je goed opletten of de speciale mogelijkheden van de bendeleden goed bij de strategie van jouw bende past en ook geschikt is voor de vechtstijl van jouw bende.

Daarnaast probeer je gebouwen te bouwen voor een grotere productie en inkomen, maar je moet wel oppassen dat je tegenstanders niet jouw harde werk overnemen met een slimme aanval op de districten waar jouw gebouwen staan!

Tevens moet je oppassen dat jouw activiteiten niet gedwarsboomd worden door de politie van de Yugai die elke bende dwars zal zitten.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren