Wingspan - Bordspel

54,99
Duik in de fascinerende wereld van gevederde vrienden met Wingspan, het vogelspel vol tactiek en spanning!

Als gepassioneerde vogelliefhebber creëer je je eigen natuurgebied door vogels uit te zetten. Elk van deze gevleugelde wezens vindt zijn plek in een van de drie verschillende natuuromgevingen: bos, weide of moeras. In het bos verzamelen ze voedsel, leggen ze eieren op de weide, en in het moeras brengen ze nieuwe vogelkaarten tot leven.

De sleutel tot succes ligt in het slim laten samenwerken van je vogels. Door tactische combinaties te gebruiken, kun je meer eieren, kaarten of voedsel verzamelen dan je tegenstanders. Met een overvloed aan strategische mogelijkheden zijn er talloze manieren om punten te verdienen. Na vier rondes wint degene die de meeste punten heeft vergaard.

Met 170 unieke vogelkaarten en 75 mini-eieren biedt Wingspan een overvloed aan variatie. Het spel wordt nog verrijkt met prachtig speelmateriaal, waaronder een 'echt' vogelhuisje dat fungeert als dobbeltoren en plastic eieren. Bovendien bevat Wingspan een speciale variant voor solo-spelers, waardoor het plezier niet beperkt is tot groepen.

Kortom, Wingspan is een meeslepend spel met pluspunten als zijn unieke vogelkaarten, het vogelhuisje als dobbeltoren en de mogelijkheid om het solo te spelen. Ontdek de wonderen van de natuur en bewijs je strategische vaardigheden in dit prachtige spel dat zowel beginnende als doorgewinterde spelers zal bekoren.
Meer informatie Meer weergeven
Wat is het doel van Wingspan?

Het doel van Wingspan is om de meeste punten te verzamelen door de beste habitats te bouwen voor vogels door middel van het verzamelen van voedsel, het verzamelen van eieren en het veroveren van bonuskaarten.

trustpilot-product.phtml