Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Rogue Agent
BGG Rating
5.7
Taal
Nederlands
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
Spelmechanismen
Action Points, Area Movement, Dice Rolling, Modular Board, Pick-up and Deliver, Worker Placement

Rogue Agent

BGG Rating
5.7
Taal
Nederlands
Aantal spelers
1 tot 4 spelers
Speelduur
90 minuten
Leeftijd
12+
Moeilijkheidsgraad
Gangbaar
BGGID
Normale prijs € 44,50 Speciale prijs € 33,50
Vandaag Verzonden
In het jaar 2048 heeft de corrupte overheid de controle verloren over Rain City, een metropool waar misdaad hoogtij viert ondanks de inspanningen van de politie. Tegen deze achtergrond speelt Rogue Agent zich af, een spannend cyberpunk avonturenspel dat spelers tegen ondergrondse netwerken plaatst.

Als lid van een geheime broederschap van premiejagers, is het jouw taak om criminelen te verslaan en in te rekenen, geavanceerde bommen te ontmantelen die hele stadsdelen dreigen te vernietigen, en huurmoordenaars te verhinderen hun destructieve pad te voltooien. Maar let op, er kunnen infiltrerende androids binnen je team zijn die een opstand plannen.

Rogue Agent onderscheidt zich door zijn gedetailleerde plastic miniaturen, een grote verscheidenheid aan unieke criminelen om te verslaan, speciale icon-gedreven aangepaste dobbelstenen en twee verschillende spelmodi. In Rogue Agent bestuurt elke speler een agent die werkt voor de schimmige organisatie "The Agency", opgericht om het hoge misdaadniveau van Rain City onder controle te krijgen.

Het spelverloop is dynamisch en uitdagend, met elke ronde bestaande uit een actiefase en een onderhoudsfase. Spelers kunnen power scoren door succesvol huurmoordenaars uit te schakelen, misdaad bazen in te leveren en high-tech bommen te ontmantelen. Door onderzoek in de stad verzamelen spelers middelen die van vitaal belang zijn voor hun overleving.

Maar pas op, de stedelijke politie-eenheid zit je op de hielen, hopend om de illegale zijklussen die agenten bekend staan te doen, te bevatten. Gelukkig heeft The Agency zijn eigen luchtverdediging die het kan inroepen ter ondersteuning.

Rogue Agent is een snel, gemakkelijk te leren avontuur, met resource management en een risicobeheersingssysteem dat gebruik maakt van leuke, gestroomlijnde icon-gedreven aangepaste dobbelsteenmechanismen. Geen twee bezoeken aan Rain City zullen hetzelfde zijn!
Spelmechanismen
Action Points, Area Movement, Dice Rolling, Modular Board, Pick-up and Deliver, Worker Placement
Designer
David Ausloos
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!