Gratis verzending voor Nederland én België
GRATIS VERZENDING

voor Nederland én België

Ma - Vr voor 19.00 besteld

dezelfde dag verzonden

Meer dan 1500 titels

uit voorraad leverbaar.

Onze beoordelingen

Bruges The City on the Zwin
BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
60 tot 75 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
In balans
Spelmechanismen
Dice Rolling, Hand Management

Bruges The City on the Zwin

BGG Rating
7.8
Taal
Engels
Aantal spelers
2 tot 5 spelers
Speelduur
60 tot 75 minuten
Leeftijd
10+
Moeilijkheidsgraad
In balans
BGGID
€ 33,99
Momenteel Uitverkocht
Breid je Bruges bordspel uit met de nieuwste toevoeging, Bruges The City on the Zwin. Deze uitbreiding brengt meerdere modules die individueel of samen aan het basisspel kunnen worden toegevoegd, waardoor de spelervaring nog rijker wordt.

Bruges The City on the Zwin maakt het mogelijk voor een vijfde speler om deel te nemen aan het spel, waardoor de competitie toeneemt. Met een apart speelbord dat het kanaal afbeeldt waarop deze speler zou bouwen, wordt het spel nog boeiender.

Daarnaast wordt de kaartstapel uitgebreid met additionele karakterkaarten die tot een nieuwe gilde behoren. Deze personages bezitten krachten die overeenkomen met die van het basisspel, maar geven je nu ook de mogelijkheid om door de aflegstapel te graven om karakters terug in het spel te brengen.

Bovendien bevat de uitbreiding een stapel voorraadkaarten, waarvan elke kaart een speciale kracht heeft die bestaande acties wijzigt. Slechts één kaart is op elk moment in het spel; deze start met vijf of zes scroll-counters, en elke keer dat deze actie wordt gebruikt, wordt er één counter verwijderd.

Als een extra actie, kan een speler een werknemer van de juiste kleur weggooien, het bijpassende schip onthullen, en de afgebeelde actie uitvoeren, zoals het vooruitgaan op het invloedspoor of het opnieuw gebruiken van een eenmalige kracht op een van je karakterkaarten.

Tot slot bevat Bruges The City on the Zwin standbeelden van waarden 8 en 9 om spelers meer stimulans te geven om kanalen te voltooien, evenals een herziene "Engraver" kaart om die in het basisspel te vervangen.
Spelmechanismen
Dice Rolling, Hand Management
Designer
Stefan Feld
We vonden ook deze andere titels die wel eens in de smaak kunnen vallen!