Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Boss Monster: The Next Level

23.95
BMG003
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Ben jij klaar voor het volgende level? Bouw de beste kerker en versla de meeste avonturiers, zonder dat jouw eindbaas daarbij het loodje legt.

In dit spel krijgt iedereen een kaart die hun eindbaas voorstelt en starten ze met één kamer. Vervolgens kies je steeds een kamerkaart uit je hand om jouw kerker mee uit te breiden. Deze kaarten leggen allerlei valstrikken aan, maar ook schatten die de helden naar jouw kerker lokken. Hoe aantrekkelijker de kamers van jouw kerker echter zijn, hoe minder gevaarlijk ze voor de helden zijn.

Als een held inderdaad jouw kerker het interessantst vindt, dan probeert hij, via jouw kerker, jouw eindbaas te bereiken. Jij kunt dan spreukkaarten uitspelen om de het de held nog moeilijker te maken.

Hoe meer helden je naar jouw kerker weet te lokken, hoe eerder je de benodigde tien zieltjes kunt winnen. Als je de helden echter niet dood krijgt voordat ze jouw eindbaas bereiken, dan richten ze daar schade aan. Krijgt jouw eindbaas vijf schade toebedeeld, dan lig je uit het spel.

Deze nieuwe versie van Boss Monster introduceert interessante nieuwe kamers, maar ook duistere helden die sterker gemaakt kunnen worden door de tegenstanders. Je kunt deze set los spelen, maar ook als uitbreiding gebruiken voor de originele set.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
13+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • EN

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: