Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Bespaar 17%

Eldritch Horror [BESCHADIGD]

Normale prijs: 64.95
53.95
U bespaart: 11.00 (17%)
FFGEH01
op voorraad

Omschrijving

Een eeuwenoude kwade macht verrijst! Een groep onderzoekers reist over de hele wereld om verschrikkelijke monsters te verslaan en obscure mysteries te ontrafelen. Hebben zij de kracht en de moed om de de wereld te redden?

In dit coöperatieve spel kruipen de spelers in de huid van onderzoekers om de wereld te redden van een eeuwenoud wezen of entiteit die de wereld bedreigt. Deze gevaarlijke wezens reageren echter allemaal weer anders en je moet dus elke zaak anders aanpakken.

Je moet bij elk wezen drie mysteries rondom dit wezen oplossen terwijl je gevaarlijke monsters bevecht en vreemde geruchten najaagt. De acties die een onderzoeker tijdens het spel uitvoert en de gevechten die hij verliest, kunnen echter negatieve gevolgen hebben en elke onderzoeker beleeft daardoor zijn eigen spannend avontuur.

De spelers moeten hun acties echter ook goed onderling coördineren, want je kunt niet overal tegelijk zijn. Het eeuwenoude wezen dat je onderzoekt zit namelijk ook niet stil en de klok tikt onherroepelijk af naar het moment dat het wezen daadwerkelijk verschijnt. Als dit gebeurt, dan kunnen de onderzoekers nog het monster proberen te verslaan in een wanhopig gevecht, maar de kans is klein dat de wereld dan nog te redden valt.


Spel met een deukje in de voorkant van de doos. De inhoud van het spel is compleet en intact.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-8
Leeftijd:
14+
Gemiddelde speelduur:
180 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
9781616617660