Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Bespaar 30%

Supernova [BESCHADIGD]

Normale prijs: 59.95
41.95
U bespaart: 18.00 (30%)
VAL-SUP
op voorraad

Omschrijving

In Supernova vluchten vijf beschavingen uit hun zonnestelsel omdat hun zon binnenkort zal exploderen. Kun jij een nieuw thuis voor je beschaving vinden en daar het leven opnieuw opbouwen?

De spelers verzamelen grondstoffen, bouwen de meest geavanceerde vloot en veroveren nieuwe planeten om de dominante beschaving te worden. Het speelveld wordt steeds verder uitgebreid op het moment dat de spelers nieuwe gebieden ontdekken en dus zijn er ook steeds meer nieuwe mogelijkheden.

De gevechten worden uitgevochten met een elegant kaartgedreven systeem. Daarnaast kunnen de spelers hun vloot ook verbeteren met nieuwe wapens, schilden, communicatiemiddelen en aandrijvingen.

Het is mogelijk om een korte versie of een lange versie van het spel spelen en vanwege het modulaire speelveld zal geen enkel spel hetzelfde zijn.


Spel met een deukje in één van de onderhoeken van de voorkant van de doos. De inhoud van het spel is compleet en intact.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 3-5
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
150 minuten
Taal:
  • EN