Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Mansions of Madness - 2nd Edition

Mansions of Madness - 2nd Edition
Mansions of Madness - 2nd Edition
139,00€
Excl. BTW: 114,88€
  • Stock: 1
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 2.80 kg
  • EAN: 841333101213

Monsters en spookachtige verschijningen teisteren de aftandse gebouwen in Arkham. Een groep dappere onderzoekers probeert het duistere verhaal te ontrafelen en het brein achter dit kwaad te verslaan.

Mansions of Madness is een spel dat gedreven wordt door de verhaallijn. De spelleider kiest één van de vele beschikbare verhaallijnen en zal vervolgens de locatie inrichten met gevaren, maar ook met aanwijzingen.

De andere spelers zijn onderzoekers die het plot van het verhaal proberen te ontrafelen. Ze stellen een karakter samen en gaan op pad om de locatie te ontdekken en aanwijzingen te verzamelen.

Langzamerhand ontdekken de onderzoekers wat er aan de hand is en hoe ze moeten voorkomen dat de spelleider zijn doel kan vervullen. De spelleider probeert de onderzoekers echter steeds te vertragen en te verzwakken zodat ze ten prooi zullen vallen aan zijn monsters.

Er zijn verschillende verhaallijnen om te ontdekken, maar door het gebruik van verschillende locaties, actiekaarten en gebeurteniskaarten zal elk spel uniek zijn. Zelfs als je een verhaallijn al eerder hebt gespeeld.

Product Specificaties
Spelers 2-5
Leeftijd 13+
Speelduur 120 min
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren