Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

De Kolonisten van Catan - Steden en Ridders

De Kolonisten van Catan - Steden en Ridders
De Kolonisten van Catan - Steden en Ridders
33,00€
Excl. BTW: 27,27€
  • Stock: 1
  • Taal: NL
  • Gewicht: 0.98 kg


Spelers: 2 tot 4
Leeftijd: 12+
Duur: 120 min


Catan is in gevaar! Barbaren bedreigen ons eiland! Aangetrokken door de rijkdom van de steden van Catan komt de barbarenvloot steeds dichterbij. Als de wilde horden ontschepen, moeten de ridders van Catan zich verenigen en gezamelijk het land verdedigen. Is de riddermacht te zwak, dan plunderen de barbaren de steden. Iedere geplunderde stad blijft achter als een schamel dorpje.

De steden van Catan komen door deze uitbreiding ook tot bloei. Ze kunnen uitgebreid worden tot echte metropolen! Om een stad uit te breiden zijn nieuwe speelkaarten met handelswaar nodig. Steden kunnen in drie richtingen uitgebouwd worden: handel, politiek en wetenschap.

Door iedere uitbreiding kunnen de spelers nieuwe ontwikkelingskaarten toepassen, waardoor zij grotere invloed op het verloop van het spel krijgen.

Deze uitbreiding is uitsluitend voor ervaren Kolonisten-spelers geschikt. Je moet het basisspel beheersen, omdat de nieuwe spelregels de complexiteit flink verhogen. Ook de speelduur wordt met circa een uur verlengd! Maar de doorzetters zullen hun moeite beloond zien met een werkelijk intensief avontuur op Catan. De kans om de redder van Catan te worden kun je je neus toch niet voorbij laten gaan?

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren