Terraforming Mars The Dice Game - NL

Stronghold Games

45 minuten

Actieprijs
€30,07
Aanbevolen prijs
€42,99
15Uit voorraad leverbaar

Terraforming Mars The Dice Game - NL

Default Title — €30,07

    Beschrijving van Terraforming Mars Turmoil - SG7204 : Turmoil, de vijfde uitbreiding voor Terraforming Mars, neemt spelers mee terug naar Mars en de strijd om controle en vooruitgang van de menselijke samenleving op een grote en gevaarlijke planeet.

    De uitbreiding omvat nieuwe bedrijven, nieuwe projecten en een nieuw type kaarten - Global Events, van stofstormen tot rellen tot de stijgende vraag naar legeringen - die je iets geven om 3 generaties van tevoren te plannen.

    Centraal hierin staat de politieke arena van het Terraforming Committee. Een nieuwe actie stelt spelers in staat om afgevaardigden toe te voegen aan verschillende partijen, waarbij de eerste afgevaardigde elke generatie gratis is, en extra afgevaardigden die 5 MC kosten. Neutrale afgevaardigden worden toegevoegd door de wereldwijde evenementen, die de wensen en trends van de samenleving vertegenwoordigen.
    Wanneer een speler (zelfs de neutrale speler) meer afgevaardigden in een partij heeft dan welke andere speler dan ook, neemt die speler de partijleiderszetel voor die partij over, en wanneer een partij meer afgevaardigden heeft dan welke andere partij dan ook, wordt deze dominant. De dominante partij zal tijdens de volgende generatie regeren, haar eenmalige bonus opleggen, haar lopende beleid en het voorzitterschap toekennen aan haar partijleider, waarbij die speler 1 terraform-rating wordt toegekend.

    45 minuten

    Artikelnummer:SG7204

    Barcode:644216476725

    Minimum leeftijd: Vanaf 14 jaar

    Spelers: 1 tot 4 spelers

    Stukjes/onderdelen:

    Materiaal:

    Dit vind je wellicht ook leuk

    LAAGSTE PRIJZEN

    Meer spelen voor je geld!

    Voor de spelers

    Wij weten wat leuk is!

    Gratis Verzending

    NL vanaf €75 (exclusief LEGO)

    Cadeautje kopen?

    Bij Speldorado slaag je zeker!

    SPECIAALZAAK

    Ruim 40 jaar kennis!