LET OP! We zijn op 9 en 10 mei gesloten. Op deze dagen zullen er geen bestellingen verwerkt worden en kun je de winkel niet bezoeken.

Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Twilight Imperium

149.95
FFGTI07
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Deze 4de editie van Twilight Imperium is in alle opzichten een episch bordspel. Van de gigantische doos vol met miniaturen, bordtegels en stapels kaarten tot het enorme aantal mogelijkheden om jouw rijk uit te breiden.

Elke ronde moet je kiezen of je de koers gaat varen van een diplomaat, handelaar, onderzoeker, generaal, etc. Daarna voer je diverse acties uit om jouw rijk uit te breiden en te verdedigen tegen de concurrenten en moet je stemmen op wetten die het spel beïnvloeden. Soms moet je hirebij samenwerken met jouw grootste vijand, maar uiteindelijk moet je zelfs je beste kameraad verraden om de macht te grijpen.

Het spel bevat meer dan 200 plastic miniaturen voor de oorlogsvloten, maar liefst 17 verschillende rassen met totaal andere strategieën, veel bordtegels waarmee je elke keer een nieuw ruimtestelsel op kunt bouwen en meer dan 400 kaarten die de technologie, wetten en acties representeren.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 3-6
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
240 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0841333103729

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: