Atlantis Rising (Second Edition)

€ 60,00
Inclusief BTW
Het eiland Atlantis, jouw thuis, is aan het zinken. Kunt u uw mensen op tijd redden?
Aantal
Niet op voorraad

Het eiland Atlantis, jouw thuis, is aan het zinken. Kunt u uw mensen op tijd redden?

Atlantis Rising is een coöperatief werker-placementspel waarin je met maximaal vijf andere spelers moet samenwerken om burgers in je thuisland in te zetten en middelen te verzamelen om een ​​kosmische poort te bouwen die je mensen kan redden. Werknemers die dicht bij de kustlijn zijn geplaatst, zijn meer lonend, maar hebben meer kans om te overstromen en de acties verloren te laten gaan.

Elke beurt trekt elke speler een ongelukskaart die bepaalde locaties langs de steeds kleiner wordende kustlijn van Atlantis zal overspoelen, of die op een andere manier je inspanningen om je mensen te redden kan ondermijnen. Dus je moet racen om de nodige middelen te verzamelen om de poort te bouwen en van stroom te voorzien, voordat het eiland voor altijd onder de golven verdwijnt.

Deze editie bevat geheel nieuwe kunst en grafisch ontwerp, gemaakt om nog meer aandacht te schenken aan de thematische setting van het spel. De Athenians Attack-fase is vervangen door de Wrath of the Gods-fase, wat meer strategische planning vereist en bijdraagt ​​aan het gevoel van urgentie. In plaats van arbeiders in een Atlantische marine te plaatsen, moeten spelers nu gezamenlijk besluiten om aan het einde van elke ronde een bepaald aantal tegels vol te laten lopen. Om hen verder te helpen bij hun taak, zijn de bevoegdheden van raadsleden uitgebreid en effectiever gemaakt, en het kennisplatform is op dezelfde manier herzien en uitgebreid. De variabele poortcomponenten, eenmaal gebouwd, bieden niet langer eenmalige bonussen, maar creëren nieuwe werkplekken voor arbeiders waar spelers Atlantische arbeiders kunnen sturen om acties te ontketenen om hun eiland te helpen redden.

644216211999
SS-ECG-PELECGAR1

Datasheet

Minimum aantal spelers
1
Maximum aantal spelers
7
Leeftijd
10+
Speelduur
2 uur
Taal
English
Taalafhankelijk
Veel tekstgebruik
Auteur
Galen Ciscell
Auteur
Brent Dickman
Hoeveel spelers?
Solospel
Hoeveel spelers?
Voor 2
Hoeveel spelers?
Kleine groepen (2-4)
Hoeveel spelers?
Zeer grote groepen 7+
Spelmechanisme
Dobbelen
Spelmechanisme
Worker placement
Spelmechanisme
Coöperatief
Illustraties
Vincent Dutrait
Soort spel
Dobbelspel