Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Star Wars Rebellion

Star Wars Rebellion
Uitverkocht
Star Wars Rebellion
108,00€
Excl. BTW: 89,26€
  • Stock: Uitverkocht
  • Kortingspunten: 1
  • Taal: EN
  • Gewicht: 2.66 kg
  • EAN: 841333101053

Star Wars: Rebellion is een bordspel met epische conflicten tussen het Galactische Rijk en de Rebellenalliantie voor twee tot vier spelers.

Beleef de Galactische Burgeroorlog als nooit tevoren. In Rebellion bestuur je het hele Galactische Rijk of de jonge Rebel Alliance. Je moet het bevel voeren over sterrenschepen, troepenbewegingen registreren en systemen voor je zaak winnen.

Met meer dan 150 plastic miniaturen en twee spelborden die tweeëndertig van de meest opmerkelijke systemen van het Star Wars-sterrenstelsel vertegenwoordigen, heeft Rebellion een bereik dat net zo groot en veelomvattend is als elk Star Wars-spel ervoor.

Maar ondanks alle grootsheid blijft Rebellion intens persoonlijk, filmisch en heroïsch. Je succes hangt niet alleen af van de kracht van je sterrenschepen, voertuigen en troepen, maar ook van de individuele inspanningen van opmerkelijke personages als Leia Organa, Mon Mothma, Grand Moff Tarkin en Keizer Palpatine. Terwijl de burgeroorlog zich over het hele melkwegstelsel verspreidt, zijn deze leiders van onschatbare waarde voor je inspanningen en de geheime missies die ze ondernemen zullen veel van de meest inspirerende momenten uit de klassieke trilogie oproepen. Misschien stuur je Luke Skywalker wel naar Dagobah om Jedi-training te krijgen of laat je Darth Vader een val zetten waardoor Han Solo in carboniet bevriest!

Product Specificaties
Spelers 2-4
Leeftijd 14+
Speelduur 3-4 uur
Taal EN

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren