Menu
Your Cart
Inloggen met je oude account?  Reset uw paswoord hier.

Dark Darker Darkest

Dark Darker Darkest
Dark Darker Darkest
73,00€
Excl. BTW: 60,33€
  • Stock: 2
  • Taal: EN
  • Gewicht: 2.67 kg


Spelers: 2 tot 5
Leeftijd: 12+
Duur: 120 min


Alleen jij en jouw team kunnen het geneesmiddel vinden dat de mensheid langzaam veranderd in een horde zombies. Maar, dan moet je eerst de gevaren in het huis van dokter Mortimer overleven!

Elke speler krijgt een karakter met unieke speciale mogelijkheden en samen vorm je een team dat de missie probeert te vervullen.

Tijdens deze missie spenderen de spelers in een groep hun acties in de volgorde die ze zelf kiezen om te verplaatsen, aan te vallen, naar voorwerpen te zoeken, voorwerpen door te geven, branden te blussen, enz. Je kunt hierbij dus de optimale volgorde kiezen voordat het huis reageert door zombies te verplaatsen of middels een brand die uitbreidt.

Soms moet je echter opsplitsen vanwege de gevaren of omdat je op verschillende plekken tegelijk wilt zijn. Dit is efficiënter, maar het huis reageert op elke groep, dus de gevaren worden ook groter.

Het einddoel is om tijdig de code te breken van de deur van het laboratorium, de eindbaas te verslaan en daar het antivirus te vinden. Overleven is echter soms al lastig genoeg!

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren