Imperial Settlers: Empires of the North

 42,89

Op voorraad

Als je dit product koopt krijg je 4 punten!
Beschrijving

Beschrijving

Imperial Settlers: Empires of the North

Volledig Nederlandstalige uitgave:Alle kaarten zijn voorzien van duidelijke Nederlandse teksten.

Imperial Settlers: Empires of the North is een nieuw, op zichzelf staand kaartspel in het Imperial Settlers-universum, waarin de  spelers afreizen naar het verre noorden waar drie verschillende facties wonen: Schotten, Inuit en Vikingen. Neem de rol van leider op je en maak van je factie het beste rijk ter wereld!

Het kiezen van de factie is echter slechts de eerste stap, omdat elke factie kan worden gespeeld met behulp van een van de twee afzonderlijke en unieke decks. Ja, dat lees je goed. In het basisspel vinden spelers zes vooraf geconstrueerde decks (2 per factie) die direct uit de doos kunnen worden gebruikt. Elk biedt een compleet andere gameplay-stijl!

De facties waaruit je kunt kiezen zijn:
– de Ulaf Clan met gevreesde vikingen
– de Heidel Clan met vrolijke en joviale vikingen
– de Nanurjuk Clan met reizende Inuit
– de Panuk Clan met combo-lievende Inuit
– de Mac Kinnon Clan met rijke schotten
– de Glenn Clan met wijze schotten

In Imperial Settlers: Empires of the North gaan kolonisten van drie noordelijke rijken op ontdekkingstocht. Ze varen naar nieuwe gebieden in de hoop daar meer grondstoffen te vinden en hun rijk verder uit te breiden. Om hun rijk te laten groeien tot nog onbekende hoogte zullen nieuwe constructies gebouwd moeten worden, moet er voordeel gehaald worden uit te komen gebeurtenissen en zullen de spelers elkaar te slim af moeten zijn. Welke rivalen je gaat tegenkomen in het nieuwe land is onbekend. Wat nodig is om je eigen rijk te kunnen uitbreiden moet je doen anders gaat je factie eronder leiden en kom je achter te liggen ten opzichte van je tegenstanders. Het huidige rijk is beperkt en de grondstoffen zijn schaars. Je zult dus hard moeten werken om voedsel en grondstoffen te bemachtigen die een florerende toekomst bieden voor het rijk waar jij verantwoordelijk voor bent. Dit nieuwe spel in de Imperial Settlers familie neemt de spelers mee op zee!

Je bent leider van één van de zes clans binnen één van de drie volkeren. Het spel wordt in verschillende rondes gespeeld, waarin je nieuwe gebieden ontdekt, locaties bouwt, grondstoffen verhandelt en naar nieuwe gebieden vaart om deze te veroveren of te plunderen om zo meer goederen te bemachtigen. Met elke actie komt een clan dichter bij zijn doel om het machtigste noordelijke rijk te zijn! Het spel eindigt in de ronde waarin een speler 25 overwinningspunten heeft behaald.

Ontwikkel je economie, houdt je tegenstanders tegen en vecht voor dominantie in het noorden. Leer nieuwe mechanismen en ervaar een unieke stijl van Imperial Settlers. Kun jij de meest succesvolle beschaving creëren in Imperial Settlers: Empires of the North?

Inclusief uitdagende variant voor solospel!

Extra informatie

Extra informatie

Spelmechanisme , , ,

Taal

Taalonafhankelijk

Type

Moeilijkheidsgraad

Leeftijd

Minimale speeltijd

Maximale speeltijd

Minimaal aantal spelers

Maximaal aantal spelers

Uitgever

Ontwerper ,

EAN 8718026303693

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Imperial Settlers: Empires of the North” te beoordelen

Andere suggesties…

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

De Zoektocht naar El DoradoMovie Empire