Ghost Stories: Black Secret

 29,99

Op voorraad

Als je dit product koopt krijg je 2 punten!
Beschrijving

Beschrijving

Ghost Stories: Black Secret

De coöperatieve game Ghost Stories heeft vaak spelers op het puntje van hun stoel met onzekerheid over de vraag of hun monniken een dorp kunnen beschermen tegen de vele aspecten van Wu-Feng die het bedreigen. Met Ghost Stories: Black Secret worden de spelers geconfronteerd met een nog krachtiger dilemma: Wu-Feng zelf.

Ja, het aantal spelers voor Black Secret is 2-5 (in plaats van 1-4), omdat één speler de rol van Wu-Feng op zich neemt en de monniken op een directere manier lastigvalt dan ze eerder hebben meegemaakt. Wu-Feng kiest nu zelf waar de inkomende geesten op de afzonderlijke monniksborden worden geplaatst. In plaats van de geest op het bord te plaatsen, kan Wu-Feng die geest gebruiken om gekleurde spreuken aan te passen die overeenkomen met de kleur van de geest (terwijl het spreiden van de spreuken Wu-Feng toegang geeft tot sterkere spreuken) of om nieuwe demonenminiaturen in het spel te brengen om de catacomben onder het dorp te doorzoeken; deze figuren zijn op zoek naar de overblijfselen van Wu-Feng door in het daar aanwezige vuil te graven en als ze de drie vereiste iconen vinden, daalt de schaduw van Wu-Feng neer in het dorp om rechtstreeks met de monniken te vechten.

Om de monniken te helpen in hun strijd tegen deze meer sluwe incarnatie van Wu-Feng, hebben ze toegang tot bloedmantra’s, speciale vaardigheden die in verschillende niveaus komen om zich aan te passen aan de moeilijkheidsgraad van het spel. Wanneer een monnik een leven verliest, wordt het Qi-token op de mantra geplaatst. Wanneer twee tokens op een van de niveau-2-mantra’s staan, krijgt een monnik naar keuze een Qi. Wanneer 4 Qi worden verzameld op een van de niveau-4-mantra’s, worden alle dorpstegels ontmoedigd.

Extra informatie

Extra informatie

Spelmechanisme , , , , ,

Taal

Taalonafhankelijk

Type ,

Moeilijkheidsgraad

Leeftijd

Minimale speeltijd

Maximale speeltijd

Minimaal aantal spelers

Maximaal aantal spelers

Uitgever

Ontwerper

EAN 5425016920695

Beoordelingen (0)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ghost Stories: Black Secret” te beoordelen

0
0

Begin met typen en druk Enter om te zoeken

RollecateEXIT: De Duistere Catacomben