Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Space Empires

74.95
GMT1108-20-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

In dit futuristische oorlogsspel komen de 4 X-en aan bod: eXplore, eXpand, eXploit, en eXterminate. Ontdek nieuwe planeten en gebruik de grondstoffen van deze planeten om je vloot te verbeteren en daarmee je tegenstanders te verslaan.

Jouw vloot kan uit veel verschillende schepen opgebouwd worden en deze schepen kunnen allemaal verbeterd worden door het onderzoeken van nieuwe technologieën. De exacte opbouw van je vloot en de onderzochte technologieën blijven echter verborgen voor de tegenstanders totdat je ze voor het eerst gebruikt.

Je kunt echter niet alleen maar je vloot blijven uitbreiden, want het kost ook geld en grondstoffen om de vloot in gebruik te houden. Je moet dus ook de ruimte intrekken om nieuwe planeten te ontdekken en koloniseren voor jouw economische stabiliteit. Tijdens deze ontdekkingstocht zul je echter verschillende gevaren tegenkomen zoals buitenaardse vloten die je aanvallen.

Space Empires: 4X is ontworpen als een gestroomlijnd oorlogsspel waarin je je eigen imperium opbouwt en andere imperiums kunt verslaan in één avond.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
180 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
0817054010066

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: