Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Formula D

44.95
AMDFD01
op voorraad
+

Omschrijving

Het klassieke Formule 1 spel is terug!

In Formula D kruip je achter het stuur van een Formule 1 wagen. Elke beurt kun je opschakelen waardoor je met en dobbelsteen mag gooien met hogere getallen. Maar pas op: als je te hoog gooit, kun je uit de bocht vliegen en onderdelen van je auto te beschadigen. Plan je race, neem de juiste risico's en maak gebruik van de slipstream van je tegenstanders om bovenaan het podium te eindigen.

Daarnaast kent deze nieuwe editie ook nog een illegale straatrace die op de andere kant van het bord gespeeld kan worden. Pas je auto geheel naar wens aan, gebruik je nitro boost op de juiste momenten en leer driften om de meest befaamde coureur van de straat te worden.

Deze nieuwe editie is zeer fraai vormgegeven en bevat onder andere geschilderde auto's en een handig dashboard om de status van je auto bij te houden.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-10
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
9782914849647

Beoordelingen

In Formula D race je met je Formule 1 wagen over het circuit. Elke beurt kun je opschakelen of terugschakelen met een grappig bijgeleverde transmissie waardoor je met een bepaalde dobbelsteen mag gooien met hoge of lage getallen. Een leuk simpel race spel voor max. 10 personen waar het geluk van de dobbelsteen wel sterk meetelt. Formula D is met basis of uitgebreidere regels te spelen waardoor je zelf de moeilijkheidsgraad kan bepalen.
Dit spel gebruikt dan misschien wel dobbelstenen om je auto's te verplaatsen maar dan wel op de meest ingenieuze manier mogelijk! spannende races en hoe meer mensen/auto's in het spel, hoe groter het plezier en de chaos!
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: