Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Jaipur

19.95
SPC16-001
op voorraad
+

Omschrijving

Je bent één van de twee machtigste handelaars in de stad Jaipur en probeert om een uitnodiging te krijgen voor het hof van de maharadja’s. Daarvoor zal je beter moeten handelen dan je concurrentie.

De spelers nemen kaarten om goederen in te kopen die ze later weer verkopen op het juiste moment om er veel geld mee te verdienen. Hoe meer goederen je tegelijkertijd verkoopt, hoe meer geld en bonussen je krijgt, maar je moet ook niet te lang wachten, want anders is alles al op!

Limited Edition met metalen munt.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • NL
  • FR
EAN Code:
3558380063841

Beoordelingen

Een van de eerste spellen in onze collectie. Opgezet op 5 minuten, even snel uitgelegd en je speelt er al snel meerdere potjes van. Leuk met zowel mijn mama, die geen bordspeler is, en meer ervaren spelers. Speelt op ongeveer 15-30min.
Door de beperkte componenten ook een spel dat bij ons vaak mee op reis gaat.
Oorspronkelijke uitgave komt inmiddels alweer uit 2009, maar recent pas aangeschaft. Direct één van mijn favoriete twee-speler spellen geworden.

Makkelijk uit te leggen, snelle setup, redelijk korte, maar toch spannende potjes. Komt regelmatig op tafel en blijft zelden bij één potje op een avond. Met zowel met casual als wat serieuzere spelers is dit goed te spelen.
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: