LET OP! We zijn op 9 en 10 mei gesloten. Op deze dagen zullen er geen bestellingen verwerkt worden en kun je de winkel niet bezoeken.

Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Koehandel

9.95
RAV-207749-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Éénmaal...andermaal...verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van de prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Alleen wie met boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgt de interessantste dieren in handen!

Elke buurt kunnen spelers een dier veilen onder de andere spelers. Als het eindbod van een speler interessant is, dan verkoop je het dier voor die prijs. Als je dier niet zoveel opgeleverd heeft of als je het zelf graag wilt hebben, dan kun je het altijd zelf kopen voor het eindbod.

Je kunt ook dieren verhandelen met andere spelers. De spelers leggen dan allebei een bedrag in gedekte kaarten op tafel. Daarna wissel je de kaarten om en degene met het hoogste bod krijgt het dier waarom gehandeld werd. Beide spelers houden het bedrag van de andere speler, dus als je goed kunt bluffen of iemand goed kunt inschatten kun je je dieren spotgoedkoop krijgen of heel veel geld verdienen.

Je probeert zoveel mogelijk setjes van 4 dieren te verzamelen om veel punten te krijgen, maar je kunt ook met minder setjes winnen, als je maar de beste dieren verzameld hebt. De keus is aan jou!

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 3-5
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
45 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
4005556207749

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: