Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Above and Below

45.95
RVM009
niet op voorraad (binnenkort verwacht)
+

Omschrijving

Je hebt jouw dorp opgericht bij een immens grottenstelsel dat vele schatten, grondstoffen en avonturen herbergt. De vele ondergrondse expedities zorgen er al snel voor dat je bestaan zowel bovengronds als ondergronds uitbreidt.

In dit spel bouwen jij en jouw tegenstanders elk hun eigen dorp om het beste uit het grottenstelsel te halen en daar weer het dorp zoveel mogelijk mee te laten groeien.

Elke dorpeling heeft zijn eigen unieke eigenschappen, dus je moet goed beslissen waarvoor je ze in zet. Ga je ze gebouwen laten bouwen, grondstoffen laten verzamelen, de jeugd onderwijzen of stuur je ze op avontuur in de grot?

Als je een groepje de grot instuurt, dan leest een andere speler voor uit het avonturenboek wat je daar tegen komt. Vervolgens beslis jij hoe jouw groep hier op reageert. Deze reactie, en de eigenschappen van de dorpelingen in de groep, bepaalt vervolgens wat er gebeurt. Elk avontuur is weer anders, maar de beloningen kunnen groot zijn.

Wie aan het einde zijn dorpje de meeste groei doorgemaakt heeft, zal de winnaar zijn van dit leuke en avontuurlijke spel.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
13+
Gemiddelde speelduur:
105 minuten
Taal:
  • EN
EAN Code:
040232261213

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling