Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Odin

73.95
WGG1621
op voorraad
+

Omschrijving

In de wereld van de Vikingen kun je aan de slag als handelaar, jager of plunderaar, mits je maar elke keer bijdraagt aan het feestmaal ter ere van Odin.

Door stamleden in te zetten op de maar liefst 60 verschillende acties op het centrale bord kunnen de spelers jagen, materialen verzamelen, materialen verwerken, dieren houden, een uitrusting verzamelen, gebouwen bouwen, schepen bouwen of kopen en op plundertocht gaan. Hoe meer stamleden je hebt, hoe meer je kunt doen, maar je moet ze ook te eten geven.

Het resultaat van dit alles krijg je in de vorm van tegels en die plaats je vervolgens op jouw eigen speelbord. Dit doe je op zo'n manier dat de minpunten op het bord bedekt worden terwijl je de productievelden juist open laat. Je kunt jouw grondgebied ook uitbreiden door andere eilanden te ontdekken. Hier is veel extra inkomen te verdienen, maar ook daar zul je weer eerst minpunten weg moeten zien te werken.

Vrijwel alles wat je doet, zorgt er voor dat jouw stam zich verder ontwikkelt en vrijwel alles levert dan ook punten op. Het is volledig aan jou welke koers jij gaat varen om een goede leider te zijn.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
8718026301989

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: