Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Queendomino

26.50
WGG1810
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Na Kingdomino volgt een nieuwe uitdaging. Je breidt niet alleen jouw koninkrijk uit met nieuwe gebieden, maar je moet ook rekening houden met de koningin, draak, ridders en gebouwen.

In dit spel breidt je jouw koninkrijk uit met dominotegels waarop landschappen en kronen afgebeeld zijn. Je probeert daarbij zo groot mogelijke gebieden van hetzelfde landschap te creëren met zoveel mogelijk kronen, want dit levert de meeste punten op.

Bij het kiezen van de tegels moet je altijd vooruit kijken, want soms is het beter om nu een inferieure tegel te pakken als je daardoor eerste keus hebt bij het volgende aanbod.

Daarnaast kun je jouw ridders er op uit sturen om belasting te innen, lok je de koningin naar jouw koninkrijk door torens op te richten en kun je gebouwen bouwen voor verschillende voordelen en extra punten te verdienen.

Je kunt dit spel ook combineren met Kingdomino om met 5/6 spelers te spel of om een episch spel van 3 of 4 personen in een 7x7 grid te spelen.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
8+
Gemiddelde speelduur:
20 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
8718026302672

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling