Banner
Banner
Banner
sales header
SOH boardgame sales
SOH mtg sales
SOH pok sales
SOH ygo sales

 

0
0.00 €
7 Wonders Duel NL
addtocart
0
7 Wonders: Duel is een tweepersoonsspel. Over een tijdspanne van drie eeuwen verzamelen de twee spelers kaarten waarmee ze aan middelen komen, die hun militair sterker maken of die zorgen voor wetenschappelijke vooruitgang. De bedoeling van het spel is een beschaving opbouwen en wonders afmaken.
In tegenstelling tot bij het basisspel 7 Wonders, worden bij het gezelschapsspel 7 Wonders Duel de kaarten niet aan elkaar doorgegeven. Iedere ronde worden er kaarten klaar gelegd (open en gedekt). De speler kan een kaart enkel nemen als ze niet bedekt is door andere kaarten. Timing bij het nemen van kaarten is erg belangrijk. Sommige bewegingen leveren een bonus op zodat je onmiddellijk een tweede kaart kan nemen. Kaarten kunnen gebruikt worden om te bouwen, om weg te doen in ruil voor drie munten of om een wonder mee te bouwen.
Er zijn drie verschillende manieren om het spel 7 Wonders Duel te winnen:
- Iedere keer dat een speler een militaire kaart aflegt, schuift zijn marker dichter naar de hoofdstad van zijn tegenstander. Wanneer de marker de hoofdstad bereikt, wint de speler onmiddellijk.
- Als een speler de zes verschillende wetenschapssymbolen verzameld heeft, krijgt hij een wetenschappelijke dominantie en wint hij direct.
- Wanneer geen van beide bovenstaande situaties zich heeft voorgedaan, wint de speler met het meeste punten.
price
29.99 €
stock
3
players
2 to 2 players
ages
10+
playtime
30 minutes
genre
2-Player
Card Game
publisher
Repos Production
date
8 November 2016
language
English
webshop ID
220851