Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Bespaar 6%

Santa Maria

Normale prijs: 34.95
32.95
U bespaart: 2.00 (6%)
JTG-SAM-001-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Zeil op de Santa Maria en start jouw eigen kolonie op een eiland. De ruimte en grondstoffen zijn beperkt, dus je moet slim plannen om jouw kolonie zo groot mogelijk te laten groeien.

Je breidt jouw kolonie uit met nieuwe gebouwen in verschillende vormen en activeert ze vervolgens door kolonisten (in de vorm van dobbelstenen) te plaatsen of geld te betalen. Als je een gebouw activeert met geld, dan activeert deze de rest van het spel niet meer. Elke geplaatste dobbelsteen activeert alle gebouwen in de complete rij of kolom, maar het laatst geactiveerde gebouw wordt daarbij permanent geblokkeert. Het is dus is belangrijk om de gebouwen slim te plaatsen en ze op het juiste moment te gebruiken.

Met behulp van jouw gebouwen produceer je grondstoffen, leg je scheepvaartroutes aan, stuur je conquistadors op pad en rekruteer je monnikken om ze om te scholen tot missionaris, bisschop of geleerde. Zo moet je jouw hele kolonie tevreden houden om te kunnen winnen.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 1-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
75 minuten
Taal:
  • NL

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: