Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Machiavelli (Refresh)

28.95
999-MAC04
op voorraad
+

Omschrijving

Kruip telkens in de huid van een ander karakter en probeer jouw stiekeme plannen te doen slagen terwijl je die van jouw tegenstanders dwarsboomt.

Er zijn 8 karakters in het spel, waaronder bijvoorbeeld de Koning, de Moordenares en de Koopvrouw. Aan het begin van een ronde worden de karakterkaarten door de spelers doorgegeven en kiest iedereen er eentje in het geheim.

Als iedereen een karakter heeft, begint de ronde en komen de karakters in een vaste volgorde aan de beurt. Als je aan de beurt bent, mag je inkomen nemen of een nieuwe gebouwenkaart trekken. Tevens mag je een gebouw uit je hand bouwen de functie van jouw karakter uitvoeren. Elk karakter heeft zijn eigen unieke functie. Zo laat de Koning je altijd als eerste een karakter kiezen, schakelt de Moordenares andere karakters uit en zorgt de Koopvrouw ervoor dat je extra geld krijgt.
Alle gebouwen zijn punten waard. Verder kun je bonuspunten verdienen als je als eerste 8 gebouwen hebt en voor het sparen van gebouwen van verschillende kleuren. Wie aan het einde van het spel de meeste punten heeft, wint!

Hoewel je per spel maar acht karakters gebruikt, bevat deze refresh editie maar liefst 27 verschillende karakters. Je kunt dus volop variëren!

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-7
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
8720289474003

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling