Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Marco Polo

39.95
999-MPO01
niet op voorraad (leverdatum onbekend)

Omschrijving

Ga op ontdekkingsreis als één van de karakters in het gevolg van Marco Polo. Verkoop goederen, sticht handelsposten en bereik Peking om de ontdekkingsreiziger tevreden te stellen.

Je bent één van de karakters die Marco Polo op zijn reis tegenkwam. Elk karakter heeft unieke eigenschappen, die hem in het spel bepaalde voordelen opleveren.

Elke speler werpt zijn eigen 5 dobbelstenen om hiermee kamelen, peper, zijde en goud te verzamelen. Hoe hoger jouw dobbelstenen, des te waardevoller zijn je acties, maar je moet er ook meer voor betalen als je een actie kiest die al door iemand gekozen is.

Met de verzamelde goederen en kamelen kun je orders vervullen die je punten geld opleveren. Daarnaast kun je je dobbelstenen en kamelen inzetten om te reizen op het speelbord en handelspunten te stichten. Deze geven je namelijk een permanent inkomen of nieuwe actiemogelijkheden. Er zijn ook extra punten te verdienen als je de steden bezoekt op jouw geheime missie of als je helemaal tot Peking reist.

Marco Polo heeft zoveel keuzemogelijkheden, dat het spel altijd anders is. Een aanrader voor de echte liefhebbers!

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
8717249200413

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: