Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Splendor

32.95
SPC01-001
op voorraad
+

Omschrijving

Verzamel de juiste edelstenen en investeer deze voor een constante aanvoer van meer edelstenen en prestige. Alleen dan verleid je de edelen tot de aanschaf van jouw juwelen!

Tijdens het spel kun je schijven met edelstenen pakken waarmee je mijnen, handelaren en winkels kunt kopen. Deze leveren op hun beurt weer inkomsten op die je verder kunt investeren in jouw juwelen imperium.

Uiteindelijk moet je echter wel prestige opbouwen om de edelen verleiden tot een bezoekje aan één van jouw winkels. De speler die dit het beste weet te doen, zal de uiteindelijke winnaar zijn. Klinkt eenvoudig? De regels zijn simpel te leren, maar je moet zeker een strategisch plan hebben en goed opletten wat jouw tegenstanders aan het doen zijn.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • NL

Beoordelingen

Easy to learn engine builder met verassend veel diepgang en keuzes. Korte speelduur maakt het perfect als appetizer voor zwaardere games. Mogelijkheid tot het blokkeren van andere spelers maar niet genoeg om het te irritant te maken voor je tegenspelers. Ook perfect mogelijk als travel game indien je de inhoud in een kleinere doos doet.
het schoolvoorbeeld van een engine builder! Investeer wijs maar wacht niet te lang! Mijn pro tip; (als je hersens het aan kunnen) sorteer je verkregen rijkdommen niet maar gooi ze op een wanordelijek stapel; zo zien je tegenspelers niet hoe ver je staat en waar je op zou kunnen azen. Het is de enige manier waarop ik kan winnen :D
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: