Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Broom Service

38.95
RAV-810833-VK
alleen op bestelling
+

Omschrijving

Kun jij de juiste ingrediënten verzamelen, de toverdrankjes brouwen en ze bezorgen bij jouw klanten?

De spelers kiezen bij de start van een ronde eerst in het geheim welke 4 van hun 10 rollen ze zullen gaan aannemen. Deze rollen hebben elk een dappere en een voorzichtige optie. De dappere optie levert meer op, maar is ook riskanter omdat iemand anders dan jouw actie kan stelen.

De startspeler kiest één van zijn rollen en kondigt deze hardop aan. De andere spelers laten vervolgens weten of ze deze rol ook gekozen hebben. Als een andere speler dezelfde rol gekozen kan hij er voor kiezen om de andere spelers met deze rol te overtroeven of hij kan genoegen nemen met de voorzichtige eigenschap van de rol. Als je een speler overtroeft mag je de dappere eigenschap gebruiken, maar moet jij vanaf nu wel als eerste aangeven welke rol je bent, waardoor je zelf makkelijker overtroeft kan worden.

Het uitvoeren van de eigenschappen van de rollen is belangrijk, want alleen zo kun je de juiste ingrediënten voor de toverdranken verzamelen, de drankjes brouwen en ze bezorgen met de bezemdienst.

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-5
Leeftijd:
10+
Gemiddelde speelduur:
60 minuten
Taal:
  • EN
  • GE
EAN Code:
4005556810833

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: