LET OP! We zijn op 9 en 10 mei gesloten. Op deze dagen zullen er geen bestellingen verwerkt worden en kun je de winkel niet bezoeken.

Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Bespaar 75%

Rogue Agent

Normale prijs: 37.95
9.50
U bespaart: 28.45 (75%)
WGG1330-X
op voorraad

Omschrijving

Misdaad bestrijden, bommen ontmantelen, liquidaties voorkomen. Een gewone dag voor een agent in Rain City, maar androids infiltreren jouw team en dwarsbomen je waar ze maar kunnen...

De spelers zijn elk een agent van 'The Agency' die speciaal belast zijn met het opsporen van criminelen. Tijdens hun actiefase scoren ze punten voor het elimineren van huurmoordenaars, het vangen van maffiabazen en het ontmantelen van bommen die de veiligheid van de stad bedreigen.

Door onderzoek te doen en bendes te infiltreren, kunnen ze belangrijke voorwerpen vinden en informatie leren die hen helpen bij het overleven in dit gevaarlijke klimaat.

De politie zit je echter ook op de hielen omdat ze vinden dat jouw dienst illegaal is en er zijn mogelijk verraders binnen de dienst. Je moet dus ook de identiteit van de andere spelers zien te achterhalen, voordat zij hun alternatieve overwinningscondities behalen.

Wie zal uiteindelijk de meest succesvolle agent of verrader worden in de constant veranderende omgeving van Rain City?

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
12+
Gemiddelde speelduur:
90 minuten
Taal:
  • NL

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: