Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%!

Orléans - Voorspoed & Belegering

32.95
WGG1718-X
op voorraad

Omschrijving

Na jaren van bloei wordt Orléans nu bedreigd door een invasie! Het is tijd om de onderlinge strijd neer te leggen en één front te vormen.

Het coöperatieve scenario is niet de enige nieuwe module die je kunt spelen. Zo vind je in deze doos ook een variant met geheime doelen, een duel scenario en soloscenario's.

Voor deze uitbreiding is het basisspel vereist.

Eigenschappen

Taal:
  • NL
EAN Code:
8718026302290

Beoordelingen

Deze uitbreiding bestaat uit 6 scenario's: 1 competitief voor 2-5 spelers, 1 cooperatief, 1 duel en 3 solo-scenario's. Zeker als je van coop en/of solo en/of meer variatie houdt: doen! De scenario's voegen echt iets toe aan het basisspel. Bij de meeste scenario's liggen de gebeurtenissen vast en hebben ze elk een eigen doel/doelen die je moet bereiken, elk scenario speelt weer heel anders. Er staan niveau-aanduidingen bij. De 1e solo is redelijk makkelijk, de 2e solo ook nog te doen, de coop is voor mij steeds net niet haalbaar en de 3e solo (Vierzon) ondoenlijk moeilijk. Sommige kan je varieren in moeilijkheidsgraad, bij andere moet je zelf iets bedenken als het te makkelijk of te moeilijk voor je is. Maar ook het competitieve scenario en het duel zijn leuk.

Nadeel is het opzetwerk, omdat de aantallen fiches/goederen steeds anders zijn en er steeds andere gebouwen in zitten.
Schrijf een beoordeling

Andere klanten kochten ook: Andere klanten kochten ook: