Lenteactie: meer dan 200 artikelen in onze opruiming hebben nu een korting van 75%! Wegens succes hebben we de selectie uitgebreid!

Machi Koro: Nacht


24.50
WGG1832
op voorraad
+

Omschrijving

Jouw invloed als burgermeester heeft tot een explosieve groei van Machi Koro geleid, maar de inwoners willen graag dat de stad uitgroeit tot een echte metropool!

Met alleen jouw dobbelsteen moet je Machi Koro ontwikkelen tot de grootste stad in de regio. Je koopt daarvoor nieuwe gebouwen die je weer inkomen opleveren als de juiste getallen gegooid worden op de dobbelstenen.

Sommige gebouwen geven je de mogelijkheid om geld te stelen van je tegenstanders of zelfs gebouwen te wisselen! Ook kun je extra dobbelstenen verdienen, waardoor je hogere getallen kunt gooien en dus nog meer mogelijkheden krijgt.

Machi Koro is een snel en verslavend spel dat je met iedereen kunt spelen. Een beetje geluk is nodig, maar je moet zeker tactische besluiten nemen om de mooiste stad te bouwen. Deze editie bevat een selectie van de kaarten uit het oorspronkelijke basisspel en de uitbreidingen om de optimale Machi Koro ervaring te geven!

Eigenschappen

Aantal spelers:
  • 2-4
Leeftijd:
8+
Gemiddelde speelduur:
30 minuten
Taal:
  • NL
EAN Code:
8718026302894

Beoordelingen

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling